Onze Keuken is gesloten van  7 juli 2024 tot en met 15 September 2024 Wegens Vakantie Periode

Onze webshop biedt catering aan met gerechten uit zowel de Europese als Oosterse keuken, zoals Surinaamse bami en Thaise en Chinese loempia's. Wij verzorgen de maaltijden en u kunt gemakkelijk een afspraak maken door onderaan de pagina te klikken. Let op: graag ten minste 1 week van tevoren een afspraak maken.

Mijn menu's zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat er voor elk wat wils is. Ik werk met een team van getalenteerde koks die alles met de grootste zorg en aandacht voor detail bereiden, zodat uw gasten kunnen genieten van smaakvolle en hoogwaardige gerechten.

U kunt gemakkelijk contact met mij opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Hier kunt u ook uw gewenste gerechten, datum en andere details van uw evenement invoeren. Ik bied cateringdiensten aan in de regio Limburg en zal ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt met mijn heerlijke gerechten en professionele service. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk er naar uit om u van dienst te zijn!